Erik Sorga MLS-i ja muud Flora tegemised. Mis saab Klavanist ja Cagliarist?

JAGA:


Seekordne “Futboliit” keskendub põhiliselt Eesti jalgpallile ja värsketele üleminekutele: fookuses on Erik Sorga siirdumine FC Florast MLS-i ning florakate intrigeerivad tegemised tervikuna.

Millised klubid tundsid veel Sorga vastu tõsist huvi? Kui palju võis Flora Paidele maksta Henri Välja teenete eest? Miks kuhjab Flora keskväljale kokku mängijaid, kes korraga platsile ei mahu?

Saate teises pooles räägitakse pisut ka välismaa vutist: luubi alla võetakse põgusalt nii eelseisev Tottenham – Liverpool kohtumine kui ka Itaalia Serie A, kus Ragnar Klavani koduklubi Cagliari on sattunud väikesesse mõõna.

Tavapärase saatejuhi Raul Ojassaare kõrval on seekord Soccernet.ee vanemtoimetaja Rasmus Voolaid.

Head kuulamist!

Veel

Futboliit
Futboliithttps://tasku.delfi.ee/futboliit
Futboliit räägib jalgpallist kodu- ja välismaal. Paeludes nädalast-nädalasse sadu miljoneid inimesi ümber maailma, pakub jalgpall kõneainet aastaringselt ning maailma tippliigad, koondisemängud ja kodune vutt toovad regulaarselt kaasa sündmuseid, kuulujutte ja skandaale, mis väärivad lähemat analüüsimist. Rasmus Raidla ja Raul Ojassaar on valmis seda kõike tegema, kaasates stuudiosse ka asjakohaseid külalisi, et nii Eesti kui maailma jalgpallis ei jääks avamata ükski mädapaise.

Populaarsed

Hiljutised