89. saade: Gruusia-mäng jääb Voolaidi viimaseks, aga suuri vigu on teinud ka jalgpalliliit

JAGA:


Soccernet.ee taskuhäälingu “Pikk ette (ja ise järele)” värske osa võtab kokku Eesti koondise läbikukkumise Makedoonias ja laiemalt kogu Rahvuste liiga valikgrupis. Miks oleme jõudnud sinna, kus praegu oleme?

Juttu tuleb peatreeneri Karel Voolaidi personaalküsimusest – miks läksid seekord aia taha vahetused ja mänguplaan, milline on olnud tema suhtlus mängijate ja avalikkusega? Miks on tema ebaõnnestumisel ka objektiivseid põhjuseid, mida raske peatreenerile ette heita? Milliste asjade puhul peaks peeglisse vaatama alaliit?

Loomulikult ei jää luubi alt välja ka mängijad. Kas tegu on individuaalse saamatuse või hoopis võistkondliku ebakindlusega? Kuidas peab uus peatreener, olgu selleks kes tahes, mängijad uuesti endasse ja ka temasse uskuma panema?

Rahvuste liiga kaudu sai lisaks Eesti saatusele lõplikult selgeks ka järgmisel suvel peetava EM-finaalturniiri osalejate nimekiri. Mida on meil õppida Soomelt, kes ei piirdunud mulluse vägeva hooajaga, vaid jätkab võidulainel tänavugi? Kuidas on võimalik, et 19-aastased debütandid loputavad Pariisis valitsevaid maailmameistreid ja mida peaksime meie tegema, et samuti kunagi millegi selliseni jõuda?

Saate tegid Kristjan Jaak Kangur, Ott Järvela ja Rasmus Voolaid.

Veel

Pikk ette (ja ise järele)
Pikk ette (ja ise järele)https://soccernet.ee/teema/pikk-ette-ja-ise-jarele
Jalgpalliportaali Soccernet.ee taskuhäälingusaade "Pikk ette (ja ise järele)" võtab pulkadeks jalgpallimaailma kõige põletavamad teemad.

Populaarsed

Hiljutised