15. PPA innovatsioonipealik selgitab: mis on rahunemispeatused ja kuidas neid kasutama hakatakse

JAGA:


Sel korral on “Istmesoojenduse” stuudios lisaks saatejuhtidele Jan-Matthias Mandrile ja Uku Tamperele ka PPA innovatsioonipealik Elari Kasemets, kes meile täpselt selgitab, mis meede on uus “rahunemispeatus”, kuidas seda rakendama hakatakse, mis mõtte taga on ning mis innovatsioonimeeskonnal veel Eesti liikluses plaanis muuta on.

Lisaks sellele arutame Elariga ka metsloomade mõju üle Eesti teedel. Õnnetusi on palju, kuid kes lõppude lõpuks süüdi on, kas loomad või inimesed? Ühtlasi anname nõu, kuidas kokkupõrkeid metsloomadega vältida.

Proovisõiduautoks oli sel nädalal Ford Focus, ühe liitrise mootoriga versioon, millest sõitsime ära nii luukpära kui ka sedaani. Üldjoontes võib öelda, et Ford üllatab nii mõneski mõttes ja vanu häid omadusi on sel palju.

Veel

Istmesoojendus
Istmesoojendus
Autoajakirjanik Ylle Tampere ja tehnoloogiaajakirjanik Jan-Matthias Mandri võtavad iganädalases autopodcastis “Istmesoojendus” luubi alla nädala kõige kuumemad autoteemad, arutavad oma sõidetud masinate üle ning pakkuvad vahvaid Plekk-Liisudega seotud nippe. Kütame istmed tuliseks!

Populaarsed

Hiljutised