236. osa: Värske abielumees Vene: Leedu kossumehi oli pulmas rohkem Eesti omi

JAGA:


Korvpallisaade „Viies veerandaeg“ tõi seekord sama laua taha Siim-Sander Vene ja Andres Sõbra. Värske abielumees Vene võttis ligi tunnise vestluse jooksul kokku oma eduka teekonna kuni tänase päevani.

40 aastat abielus olnud Sõber uuris külaliselt, kas pärast pulma on kuidagi teismoodi tunne ka. „Tunne on pidulik. Eks ta nüüd hakkab vaikselt tagasi argipäeva loksuma, aga natukene on ikka teistmoodi,“ muljetas Vene. „Rahvast oli peaaegu 60 inimest. Vahepealne, mitte liiga suur, aga mõned inimesed ikka tulid.“

Sõber jätkas uudishimulikult: „Kas viin ka oli?“
Vene: „Eesti pulm ikkagi ju. Ilma ei saa.“
Sõber: „Ja joodi küll eks?“
Vene: „Eks mõned ikka jõid.“
Sõber: „Palju kossumehi oli?“
Vene: „Eesti kossumehi väga polnud. Leedu kossumehi oli rohkem. Vanast ajast on sõpru jäänud.“

Ülejäänud saate jooksul hekseldati läbi terve Vene karjäär esimestest sammudest kuni tänaseni. Millist rolli on sel teekonnal mänginud vanemad? Miks sattus Vene 15aastasena Malaga asemel hoopis Kaunase Žalgirisesse? Ja miks ta ikkagi Leedu suurklubi juurest lahkus?

Hüva kuulamist!

Veel

Viies veerandaeg
Viies veerandaeg
Viies veerandaeg on Õhtulehe sporditoimetuse korvpallisaade, kus saatejuht Andres Sõber kutsub igal reedel stuudiosse külla inimese, kel kossumäng südamelähedane. Mõnikord harvem juhtub aga nii, et mikrofoni taha satub keegi, kes on palli vaid näpuotsaga puutunud. Üks on kindel – üllatusi jagub igasse saatesse!

Populaarsed

Hiljutised