Vala välja! #21: Baarman selgitab, miks värvida kokteilid mustaks (MUSTA TOIDU FESTIVALI ERISAADE!)

JAGA:


Laupäeval toimub Põhjala tehases Koplis maailmas palju furoori löönud Musta Toidu Festival. Kokku tulevad nii toidu kui joogimeistrid, kes kõik on oma toidud värvinud mustaks. Mõelge, mis juhtuks, kui kõik maailma toidud ja joogid oleksid mustad?

Ei muud, kui, et me ei suudaks enam silmadega eristada banaani ja mootoriõli, džinn toonikut ja lamba tartar’i. Nii ongi Musta Toidu Festival loodud selleks, et mässata inimeste mõistusega, väänata paigast tavalise arusaamad toidust, joogist ja söömisest.

Joogisaate “Vala välja!” stuudios oli taaskond podcast’i suur sõber, baarmen Andrei Kazakov, kes selgitas, miks värvida oma kokteilid mustaks, kuidas seda teha ning mida nad ise oma uue baariga festivalil pakkuma hakkavad. Andrei on festivalil kohal, pakub kokteile, musti kokteile. Edasisi jutte kuulake juba aga joogisaatest!

Küsimused, pretensioonid, pakkumised ja kommentaarid palun saata meile kirjalikult, aadressil vala@delfi.ee. Jälgige meie tegevusi ka Facebookis, lehel: www.facebook.com/valavalja

Veel

Vala Välja
Vala Välja
Delfi Tasku joogisaade “Vala välja!”. Ajakirjanikud ning amatööridest joogisnoobid Martin Hanson, Liisa Tagel ja Keiu Virro valavad edaspidi kahel-kolmel korral kuus välja parimad joogid, kutsuvad külla kohalikud napsiheerosed, baristad, baarmenid ja joogikeetjad ning üritavad saates leida vastust küsimusele “milline on kõige õigem ja parem maitse?”. Saates võtame järgmiste nädalate ja kuude ja aastate jooksul lähivaatluse alla (otseses mõttes: klaasist keelele) nii alkohoolsed kui mittealkohoolsed joogid, jagame kuulajatega joogimaailma taustalugusid, paneme proovile üksteise ja kuulajate teadmised ning kutsume külla joogieksperdid. Mõistagi soovitame parimaid leide veinirestilt, õllekastist ja kärakariiulilt, aga ka mittealkohoolsete jookide maailmast.

Hiljutised