#31 Ingrid Joya Tsirel: "Elu On Mäng!"

JAGA:


🎧 DALÍ PODCAST #31: kogemusnõustaja, herbaatik ja fotograaf Ingrid Joya Tsirel “Elu on mäng!”
.
“Sa ei pea kõike naeratades vastu võtma! On väga eluterve panna piire ja öelda, kui sulle miski ei sobi,” julgustab Ingrid Joya Tsirel, kogemusnõustaja, holistiline toitumisalane nõustaja, herbaatik, fotograaf.
.
Joyaga rääkisime palju sellest, et mis värk nende nimedega ikka on?! Temal Joya, minul Dalí….. Et miks need sünnipärased nimed enam ei sobi, miks on vaja võtta miski muu nimi ja kuidas see uus nimi üldse tuleb, kui keegi väljaspoolt neid ei anna?
.
Lisaks tuli juttu elust kui mängust, kergusest ja partnersuhetest, iseendast teadlikuks saamisest ja enda vastu võtmisest. “Luba endal öelda, et sa pole rahul. Luba endal käia erinevatel kursustel, otsida ja kogeda ning leida see, kes sa täna oled. Sest sa oled igal hetkel uus ja me saame ise valida, mida soovime elus kogeda ja tunda,” ütleb Joya.
.
Saatest saad teada:
🧡 Mis värk nende nimede muutmisega on?
💛 Mismoodi ennast päriselt vastu võtta?
💚 Miks elu on mäng ja kuidas seda mängida?
🧡 Miks me armastussuhtes paremad tahame olla?
.
Podcasti leiad 👇🏻
🎥 Youtube – tiny.cc/JoyaYoutube
🎙 Soundcloud – tiny.cc/JoyaSoundcloud
📟 Spotify – tiny.cc/JoyaSpotify
.
TOETA DALI PODCASTI TEGEMIST!
Dalí podcast on Sulle tasuta, aga kui tunned, et said kas sellest või oled eelmistest saadetest saanud abi, mõtteid ja toetust, siis Sul on võimalus läbi Fienta teha rahaline tasakaalupanus: fienta.com/et/toetadalipodcasti
.
Ingrid Joya Tsireli tegemiste kohta saad infot tema kodulehelt ja FB lehelt: www.olenhoitud.ee
.
Ilusat kuulamist ja mängi eluga! ❤️
Dalí
.
.
#podcasts #dalipodcast #podcast #taskuhääling #täieliknauding #naudinmidateen #armastus #olenõnnelik #happiness #teenimisekunst #teenimiseilu #dalikarat #dali #teadlikloomine #manifestations #abundance #awareness #ingridjoyatsirel #olenhoitud

Veel

Dali podcast
Dali podcast
Dalí podcast on ärganud või ärkavale inimesele, kes tajub maailma suuremalt ja sügavamalt kui ainult see, mida näed silmaga.

Populaarsed

Hiljutised