Spekulatsioonid Tänaku tuleviku osas võtsid uue pöörde. Kes võidab Uus-Meremaa ralli?

JAGA:


Ralli MM-sarja 2022. aasta hooaja lõpuni on jäänud kolm etappi, millest esimene, Uus-Meremaa ralli on juba käimas. “Kuues käik” podcast võtab kokku kahe ralli vahele jäänud meediakära Ott Tänaku tuleviku ümber, vaatab otsa Uus-Meremaa testikatse ja esimese publikukatse tulemustele ning ennustab, kes võiksid maakera kuklapoolel pühapäeval poodiumil šampanjat pritsida.

Saatejuhid on endiselt Gunnar Leheste ja Roland Poom. Saate meiliaadress, kuhu ootame läbi nädalavahetuse kuulajate küsimusi, samuti endine: [email protected].

Saate põhiteemad:

* Kas Soome meedia läks Tänaku materdamisega üle piiri?
* Mida arvata Oti värskest intervjuust, kus visati õhku karjääri lõpetamise võimalus?
* 60% Uus-Meremaa katsetest sõidetakse juba reedel ära. Kas kummaline lüke korraldajate poolt või ehk ongi vahelduseks nii põnevam?
* Kuidas rallit jälgida ja üleval püsida?
* Milline üllatus võiks järgmisel nädalal toimuva Saaremaa ralli korraldajatel fännidele varuks olla?

Head kuulamist!

Veel

Kuues Käik
Kuues Käik
“Kuues käik” võtab autoralli MM-i nädalavahetuseti parasjagu toimuva etapi põhjalikult luubi alla – koos asjatundjaga tehakse selgeks, mis hakkab juhtuma ja miks nii juhtus. Samuti vastatakse kuulajate küsimustele – kõik selleks, et Eesti rallisõpradel oleks Ott Tänakule veelgi huvitavam kaasa elada! Saatejuhid: Raul Ojassaar ja Karl Kruuda.

Populaarsed

Hiljutised