Milline Eesti õun on eestlaste lemmik juba aastaid?

JAGA:


Kuidas oleks kõige parem õunu säilitada, millised sordid sobivad meile kõige paremini, kuidas saada teada, mis sorti õunu kodune puu kannab ja milline õun on Eestis konkurentsitult tarbijate lemmik? Seekordses Oma Maitse Toidujutud podcastis keskendutaksegi Eesti õunale ja tema headusele.

Veel

Toidujutud
Toidujutud
Toit ei saa kedagi ükskõikseks jätta! Isegi neil, kes toitu üksnes kütuseks peavad, tuleb söögist kuigipalju mõtelda ja oma valikuid teha. Toidu abil õpime tundma nii sõpru kui ka kaugeid maid. Oma Maitse podcast Toidujutud võtab teemaks meie igapäevase toidu, toitumise ja toidukultuuri. Kutsume külla oma ala tegijaid, jagame ausaid kogemusi söömisest nii kodus kui restoranis ja vaatame ringi toiduteaduses ja -ajaloos. Saatesse kutsuvad väga erinevaid külalisi Oma Maitse peatoimetaja Siiri Kirikal ja toitumisnõustaja Teele Teder. Kui toidust hakkavad rääkima need kaks - gurmaanist guru ja häid maitseid jumaldav toitumisnõustaja, siis hakkad ka ise toidule hoopis teise pilguga vaatama.

Hiljutised