TalTech Taskus | Kristel Vene- Toidu maitsest 80 protsenti on lõhn

JAGA:


Tänane TalTech Taskus külaline on Ajujahi esikolmikusse jõudnud ettevõtte Raw Edge kaasasutaja ning keemia ja biotehnoloogia instituudi vanemlektor Kristel Vene.

Kristel jagab, kuidas ta vanemate eeskujul TalTechi on jõudnud. “TalTech on olnud mul algusest peale hinges. Tegelikult olin ma veel ema kõhus, kui ma siin käisin, sest mu ema kaitses magistrikraadi,” meenutab täna toidu aroomiteadusega tegelev doktorant.

Saates tuleb ka juttu toidulõhna mõjust inimestele ning Raw Edge’i sünniloost ja tulevikuplaanidest. “Me tahaksime frantsiisi müüa tehnoloogiale, mille oleme arendanud. Raw Edge on alati kohalikust toorainest, kohaliku tootja poolt. See on ka kõige lihtsam viis laienemiseks,” räägib Kristel.

Samuti saad hea ajaplaneerimise nipi, mida läbipõlemise äärel olnud ettevõtlik naine jagab.

Kuula tõsiselt huvitavat saadet!

Veel

TalTech podcast
TalTech podcasthttps://www.taltech.ee
Paljude jaoks on käes küsimuste, valikute ja otsuste aeg. Kuhu ülikooli Sa edasi lähed? Mida õppima? Tallinna Tehnikaülikooli podcastide seeria aitab Sul otsustada ja nii mõnelegi suurele küsimusele vastuse leida.

Populaarsed

Hiljutised