Biokompetentsi Keskuse (BIoCC) teadus- ja arendusjuht Epp Songisepp räägib probiootikumidest: milliseid ja milleks on olemas ning mida arvesse võtta nende toidulisandina tarbimisel? Pöörame tähelepanu ka värskematele bakteritega seotud arendustele toidu- ja toidulisandite vallas. Intervjuu valminus laiendamaks Tervisemuuseumi näitust “Mina, superorganism”. Vestlust modereerivad muuseumi külastusjuht Kent Joosep ja näituse projektijuht Taavi Kuri.
Uuri juurde:
- Videotuur näituselt “Mina, Superorganism” – 1. osa Ülle Kask
- Videotuur näituselt “Mina, Superorganism” – 2. osa Kaarel Adamberg
- Videotuur näituselt “Mina, Superorganism” – 3. osa Taavi Kuri
Sünapsile tasub kõrv peale panna, sest on plaanis kuulajaid analoogsete lugudega kostitada edaspidigi. Seni olge terved ja kohtumiseni Eesti Tervisemuuseumis!
www.tervisemuuseum.ee | Facebook | Instagram | YouTube
NB! Soovid avaldada arvamust Sünapsi seniste osade kohta ja anda seeläbi panuse sügishooaja kujunemisele? Klõpsa siia -> lgkyzz11wbh.typeform.com/to/xla15ZuD