Kätte on jõudnud 2021. aasta viimane episood! Kuna jõulud on just möödunud ning aastavahetuse pidustused ootavad ees, tundub paslik rääkida toidust, restoraniärist ning jätkusuutlikkusest. Selleks kutsusin külla restoranide Lee ja Lore hinge ja ühe omanikest Kristjan Peäske. Milliseid muudatusi on koroonaaeg restoraniäris kaasa toonud ja kuidas sellest keerulisest olukorrast siiski parimat võtta? Uurisin ka Kristjanilt, millest tasub alustada, kui on unistus luua oma restoran. Lisaks saad teada, miks tahtis Kristjan lapsena saada hoopis jõuluvanaks ning kuidas tema praegune töö on sellele ametile isegi sarnane.
Saatejuht: Mari-Liis Jääger
Aitäh, et olete meid 2021. aastal kuulanud ning kohtume juba uuel aastal!
Liitu Kogumispäeviku grupiga: www.facebook.com/groups/1310707785627509