Toitlustusäride TOP: makroonid ja kohalikud kliendid kasvatasid käivet ja kasumit

JAGA:


Vaid mõni kuu enne esimest koroonalainet Rotermanni kvartalis uue kohviku avanud ja toitlustusettevõtete TOPi esikümnesse jõudnud Levieri omanik ja juht Angeelika Kang (pildil vasakul) on uhke, et suutsid toonastest koroonapiirangutest selliste tulemustega läbi tulla. Oma osa oli ka õnnelikul juhusel, mis tõi kaasa makrooniralli. Ent eelkõige oldi edukad tänu sellele, et panustati kohalikule kliendile. Turistid on pigem lisaboonus, sest ka nemad tulevad meelsasti sinna, kus söövad kohalikud.

KPMG audiitor Helen Veetamme arvates oleks aga majutus- ja toitlustussektoril, mis on kaks aastat tegutsenud kestva teadmatuse tingimustes, igati põhjust valitsuselt täiendavat abi saada, sest enne koroonat andis see tööd igale 20. Eesti inimesele.

Saatejuht on Äripäeva Infopanga konkurentsianalüütik Sigrid Kõiv.

Veel

Äripäeva raadio
Äripäeva raadiohttps://www.aripaev.ee/raadio
Eesti juhtiva majanduslehe raadio, kus teemaks päevakajalised majandus- ja poliitikateemad ning praktilised soovitused nii isikliku, ettevõtte edu kui rikkuse kasvatamiseks.

Populaarsed

Hiljutised