15.02.22 Cleantech: tuleviku liha tuleb eestlaste abiga laborist

JAGA:


Sel korral tuleb rohetehnoloogia saates jutuks tehisliha, haavaravi ja kõik muu, mida saab teha nanokiududest. Kui suur osa maailma lihatarbimisest tuleb prognooside järgi juba lähikümnenditel laboritest, siis kuidas see kõik keskkonda aitab ja mil viisil on võimalik, et eestlased oskavad selleks kõigeks vajalikke nanokiude sada korda odavamalt teha? Sellest räägivad saates iduettevõtte Gelatex kaasasutajad Mari-Ann Meigo-Fonseca ja Märt-Erik Martens.

Saatejuht on Mart Valner. Saadet toetavad Cleantech Estonia ja Sunly OÜ.

Foto: Gelatex

Veel

Äripäeva raadio
Äripäeva raadiohttps://www.aripaev.ee/raadio
Eesti juhtiva majanduslehe raadio, kus teemaks päevakajalised majandus- ja poliitikateemad ning praktilised soovitused nii isikliku, ettevõtte edu kui rikkuse kasvatamiseks.

Populaarsed

Hiljutised