#112 AI spetsialist SANDRA REIVIK:"Kõik toimub meie enda hüvanguks!"

JAGA:


Sandra Reivik on äge naine, kes on 3 aastat Dubais elav AI spetsialist ja koolitaja, tervise optimeerimise entusiast ja Wim Hof meetodi instruktor. Tema on loonud Eesti esimese tehisintellekti kogukonna AIPowerment’i. Sandra on spetsialiseerunud tehisintellekti tööriistade praktilisele rakendamisele ettevõtluses ning koolitab organisatsioone edukalt toime tulema tehisintellekti kiire arenguga. Ta oskab keeruliste teemadega seonduva lihtsasti mõistetavaks ja praktiliselt rakendatavaks muuta.

Saates avas Sandra ausalt ja ehedalt enda elu Dubais ning meelelaadi läbi kasvamise, õpihimu ja läbi usalduse, alistumise. Rääkisime ka enda väärtuse tõstmise olulisusest läbi tugeva sisemise usu.

Kuula saadet ja saad teada:
⚜️ Mis tunne on Sandral tagasi olla Eestis ja miks ta suviti valib olla siin?
⚜️ Kuidas sattus ta elama Dubaisse?
⚜️ Mida on ta naisena õppinud enda kohta Dubais elades?
⚜️ Kuidas tehisintellekt tema ellu jõudis?
⚜️ Millised vaimsed põhiväärtused on täna Sandrale olulised?
⚜️ Milline mõtteviis tagab temale täna edu?

Südantsoojendavat kuulamist! 💛
Dalí
.
.
#podcasts​​ #dalipodcast​​ #podcast​​ #taskuhääling​​ #täieliknauding​​ #naudinmidateen​​ #armastus​​ #olenõnnelik​​ #happiness​​ #teenimisekunst​​ #teenimiseilu​​ #dalikarat​​ #dali​​ #teadlikloomine​​ #manifestations​​ #abundance​​ #awareness #SandraReivik #AI #AIspetsialist #AIkoolitaja

Veel

Dali podcast
Dali podcast
Dalí podcast on ärganud või ärkavale inimesele, kes tajub maailma suuremalt ja sügavamalt kui ainult see, mida näed silmaga.

Populaarsed

Hiljutised