Naistejutud 372 Just siis kui kõik oli parimas korras teatas naine ootamatult: «See suhe on nüüd läbi!»

JAGA:


Mark tundis end väga õnnelikuna. "Kõik oli parimas korras. Ja täiesti ootamatult jättis ta mu maha!" Miks naine võib ootamatult suhte lõpetada? Süveneme põhjustesse. Asi võib olla selles, et ta juba ammu pole rahul, aga karikas sai viimaks täis. Kuid asi võib olla ka selles, et liiga hea suhe käivitab protsessi, mis on omane vältiva kiindumusstiiliga parneritele. Seda nimetatakse "deaktiveerumiseks" – inimene põgeneb suhtest, mis on justnimelt hea ja ebamugavalt lähedane. Selline suhe, millest turvaline partner unistaks!
Marki isiklik kogemus, mida ta ülimalt siiralt ja julgelt jagab, aitab mõista ka teisi täiesti ootamatult lõppenud suhteid. Sest vältiva kiindumusstiiliga inimesi elab meie keskel, nii meeste kui naiste hulgas, päris arvestatav hulk. Mõnel juhul sillutab nende teed murtud südamete rivi ja sel juhul võib eripära isegi kiindumushäireks nimetada. Ja mõista neid on raske! Sest samamoodi nagu nad väldivad tundeid, väldivad nad ka tunnetest rääkimist. Räägime siis meie, et lahkumineku löödud hingehaavad nii kõvasti haiget ei teeks. Stuudios jagab oma lugu Naistejuttude ammune kuulaja Mark Seder.

Pikemalt saad lugeda [DIGIAJAKIRJAD](https://digiajakirjad.postimees.ee/)
Kõik saate "Naistejutud" osad saad järele kuulata [Pleierist](https://postimees.pleier.ee/podcast/naistejutud)
Leia meid [instagramist](https://www.instagram.com/kristinaherodes)
[Facebookist](https://www.facebook.com/naistejutudpodcast)
Ava [Naistejutud Spotifys](https://open.spotify.com/show/2VNMOunoLGNph8WwxajfxM) ja pane meile tärne.

Veel

Naistejutud
Naistejutud
Stuudios on naised! Räägime kõigest, mis parajasti hingel - kõik, mis meelel, see ka keelel! Saated on eetris siin ja portaalis Sõbranna.ee igal laupäeval.

Populaarsed

Hiljutised