Eestlane kannatab, aga kaua ikka ei ela?

JAGA:


Eesti tervishoiusüsteemi rahastamisega seotud murekohad on meile teada juba aastaid ning selles süsteemis toimuv on tegelikult meie ühiskonna keskne probleem. Tervishoiuvaldkonna rahastamise kriis hiilib meile kõigile vaikselt ja järjekindlalt selja taha, kuid ühiskond ei taju seda veel. Mida peame ette võtma selleks, et eestlane ei kannataks ja et ta elaks peale selle ka veel kaua ja tervelt?

Arutelus osalejad: Riina Sikkut (Terviseminister), Kuuno Vaher (AstraZeneca Kesk-Euroopa juht), Agris Peedu (Regionaalhaigla juht), Lenno Uusküla (Luminori peaökonomist), Lise-Lotte Lääne (vandeadvokaat, Soraineni advokaadibüroo)
Arutelujuht: Urmas Vaino (vanemkonsultant, Meta Advisory)

Arutelu korraldaja: AstraZeneca

Veel

Arvamusfestival
Arvamusfestivalhttps://arvamusfestival.ee/
Arvamusfestival toimub iga aasta augusti teisel nädalavahetusel Paides. Tegemist on ärksate ja aktiivsete inimeste kohtumispaiga ja mõttevahetuskohaga Eesti ühiskonnale ja inimestele olulistel teemadel. Festivali eesmärk on tuua kokku erinevaid vaatenurki ja ideid, et arutelude tulemusel sünniks uusi teadmisi, alguse saaksid uued ühiskonna jaoks kasulikud ettevõtmised ning areneks arutelukultuur Eestis.

Populaarsed

Hiljutised