292. saade: Premium liigast piisab aserite vastu, aga Rootsi paneb kohe paika

JAGA:


Saatele annab hoogu Coolbet.
www.coolbet.com/

Soccernet.ee taskuhäälingusaate “Pikk ette (ja ise järele)” 292. osa tegi tagasivaate Eesti koondise mängudele Aserbaidžaani ja Rootsiga. Saate tegid Raul Ojassaar, Kristjan Jaak Kangur ja Markus Jürgenson.

Aserite vastu õnnestus võtta valiksarja esimene võit, aga see tuli mõnevõrra vastu mängu käiku. Millest Eestil vajaka jäi ja mida tehti seevastu väga hästi? Üleüldse – miks on meie koondis hoopis teist nägu võrreldes eelmise peatreeneri ajastuga? Miks on Premium liiga meestele koondisemäng kõigest hoolimata nii raske?

Kiire kõrvalepõige moevaldkonda – kas õige kohtunik kannab pikkade varrukatega särki või ei tohi ta seda mingil juhul teha? Jalgpalli juurde naastes näitas Rootsi meile, mis on maailmaklass, aga oma nõrkused on neilgi. Seda enam peab Eesti panema rõhku standardolukordadele, mis seekord soovitud moel ei õnnestunud.

Nädal oli Eestil kokkuvõttes siiski hea, sest ka noortekoondis sai lõpuks võidu kirja. Samuti vaatame üle, kuidas läksid asjad Coolbeti ennustuses.

Saatekava:

00:00 Liiklusraev Gonsiori tänaval
07:55 Eesti-Aserbaidžaan ja Eesti-Rootsi
58:00 Moerubriigi kohtunike eri
1:05:14 Tagasi Rootsi mängu juurde
01:13:00 Eesti keskendus detailidele
01:21:49 U21 alistas Iisraeli
01:28:45 Coolbeti ennustus

Veel

Pikk ette (ja ise järele)
Pikk ette (ja ise järele)https://soccernet.ee/teema/pikk-ette-ja-ise-jarele
Jalgpalliportaali Soccernet.ee taskuhäälingusaade "Pikk ette (ja ise järele)" võtab pulkadeks jalgpallimaailma kõige põletavamad teemad.

Populaarsed

Hiljutised