14.10.24 Tööstusuudised eetris. Tehase rajanud kosmeetikatootja: seda otsust ei saanud edasi lükata

JAGA:


Looduskosmeetika tootja Joik OÜ rajas möödunud aastal kahe miljoniga uue tehasehoone ja on nüüdseks pisut üle aasta uues hoones tegutsenud. Kuidas uus tehas on toimima hakanud ja miks otsustas ettevõte tootmishoone rentimise asemel kinnisvara omanikuks saada?
“Tööstusuudised eetris” saates on külas Joiki juht ja omanik Eva-Maria Õunapuu, kellega räägime nii investeeringutest, turuolukorrast ja konkurentsist, aga ka uue aasta väljavaadetest. Saadet juhib Harro Puusild.
Eva-Maria Õunapuu võrdleb tehase ostmist kodu ostmisega. „Öeldakse, et oma kodu ostmiseks ja ehitamiseks on alati õige aeg, kui sul see vajadus on, siis sa ei jää ootama, et ehk on viie aasta pärast parem või lihtsam,“ märgib Õunapuu.
„See oli võib-olla julge otsus, aga kui me selle otsuse tegime, siis oli pigem stabiilne aeg ja pärast seda tulid uued tormid,“ märgib ta.

Saadet toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Fotol: Eva-Maria Õunapuu. Autor: Harro Puusild

Veel

Äripäeva raadio
Äripäeva raadiohttps://www.aripaev.ee/raadio
Eesti juhtiva majanduslehe raadio, kus teemaks päevakajalised majandus- ja poliitikateemad ning praktilised soovitused nii isikliku, ettevõtte edu kui rikkuse kasvatamiseks.

Populaarsed

Hiljutised