11.10.24 Juhtimisaudit: tõhus koosolek annab töötajale aega juurde, mitte ei võta seda ära

JAGA:


Koosolekud on ettevõtte igapäevaelu osa, kuid nende tulemuslikkus sõltub suuresti sellest, kuidas neid juhitakse. Tihti seistakse silmitsi väljakutsega, kuidas koosolekuid efektiivselt pidada.

“Juhtimisauditi” külaline on Futuristi esindaja ja sertifitseeritud strateegiapäevade ning töötubade juhendaja Tiina Hiller, kes jagab oma kogemusi ja praktilisi nõuandeid, kuidas koosolekuid tõhusamalt korraldada.

Hilleri sõnul on oluline tagada, et koosolek oleks hästi ette valmistatud ning selle käigus jälgitaks kindlat plaani. “Tulemusliku koosoleku alus on selge eesmärk ja kõigi osalejate kaasamine,” toob ta välja.

“Koosolekute väärtusloome on oluline, see on ühine vastutus. Kui koosolekud on tõhusamad, siis me anname üksteisele aega tagasi,” rõhutab Hiller.

Räägime ka sellest, kuidas tehnoloogia saab aidata hoida koosolekud struktureeritud ja fookuses, ning kuidas mõõta koosolekute efektiivsust. Koosolekud ei pea olema ajakulukad ega ebaefektiivsed – väikeste, kuid oluliste muudatustega saab saavutada paremaid tulemusi.

Saadet juhib juhtimiskonsultant ja aasta koolitaja Helen Klettenberg.

Pildil: Helen Klettenberg ja Tiina Hiller. Pildi autor: Rain Jüristo

Veel

Äripäeva raadio
Äripäeva raadiohttps://www.aripaev.ee/raadio
Eesti juhtiva majanduslehe raadio, kus teemaks päevakajalised majandus- ja poliitikateemad ning praktilised soovitused nii isikliku, ettevõtte edu kui rikkuse kasvatamiseks.

Populaarsed

Hiljutised