Reformierakonna juubelipodcast – Taavi Rõivas

JAGA:


Reformierakonna juubelipodcasti neljandas osas on külas Taavi Rõivas – endine Eesti Vabariigi peaminister ja Reformierakonna juht.

Vestleme Taaviga tema lapsepõlvest ja isiklikust elust. Samuti tuleb juttu kirest spordi vastu ning milline oli tema haridustee. Käsitlemata ei jää ka Taavi poliitkarjäär. Juba 1998. aastal liitus ta Reformierakonnaga ning tema poliitiline tähelend sai alguse noortekogust. Kuuleme, kuidas Taavi alustas oma karjääri justiitsminister Märt Raski nõunikuna ja milline oli tema teekond Haabersti linnaosavanemast Eesti Vabariigi peaministriks. Taavi jagab oma mõtteid poliitikas oldud aja muutustest ja arengutest ning selgitab, miks ta 4 aastat tagasi aktiivsest poliitikast taandus.

Lisaks uurime, kuidas Taavi oma vaimset tervist hoiab, kes on tema eeskujud poliitikas ja millised on suurimad muutused, mida ta erakonnas on näinud. 

Kuula juba lähemalt uuest juubelipodcasti osast!

Veel

Parem Eesti!
Parem Eesti!https://www.reform.ee
Eesti suurima toetusega erakond. Liberaalse maailmavaate esindaja Eestis. Meie taskuhäälingud analüüsivad Eesti sisepoliitikat ning annavad vastuseid kõige põletavamatele küsimustele Eesti ühiskonnas.

Populaarsed

Hiljutised