#310 Kaire Vacker: Human Design ja läbipõlemise ennetamine – kuidas leida oma sisemine vägi?

JAGA:


Seekordse saate külaliseks on Kaire Vacker, kes on 37-aastane ja hariduselt jurist. Ta õppis 5 aastat õigusteadust ja on töötanud advokaadibüroos ja samuti 5 aastat Maksuametis kohtujuristina. Elu muutus tal siis kui viimastel aastatel Maksuametis sai ta kogeda korralikku ärevushäiret. Kaire ise tunnistab, et on elus mitu korda kogenud läbi põlemist. Sellest hetkest, hakkas ta teadlikkumat teed käima, uurima ja katsetama.

Kui tal laps sündis, siis tegi ta jursti värgiga lõpparve, umbes kaheksa aastat tagasi ja siis tulid tema ellu eeterlikud õlid ja fotograafia. Lapse sünd viis Kairet aga otsima oma kohta või seda, mida ta on tulnud siia maailma päriselt tegema. Hetkest, mil ta lasi endale Human Design (HD) kaardi lugemist teha, oli ta võlutud. Ta ütleb, et sai endast nii hästi aru peale seda. Kogu tema keha reageeris ja ta asus seda õppima ning umbes kuu aega hiljem oli ta sõbrannale koosatanud HD raamatu. Siit läks käima soovitusturundus ning Kaire süvenes veelgi enam HD maailma.

Oma kodukal pakub ta täna erinevaid HD ampse- salvestatud videosid, lisaks materjale erinevate teemade kohta. Samuti võimalus temaga konsultatsiooni bookida või saada seda koos isikliku raamatuga.

Kaire kohta leiad rohkem infot leheküljelt www.kairevacker.com

NB!
Kas sulle meeldib rääkida? Kas sa tunned ennast rääkides mugavalt? Kas sind kuuldakse? Kas sina tead, mida sa oled tulnud siia maailma väljendama? Nii oluline on teada, mida ja kuidas sa ennast välejndad, sest meie kõne ühendab. Meie sisemaailma välisega. Kõri mängib olulist rolli ka meie unistuste täitumisel! Kairel ilmus just ahjusoe e-raamat sellel teemal! Leiad selle siit:
kairevacker.com/product/korikeskus/

HEAD MÕTTED:
“Minu läbipõlemine äratas mind üles.”
“HD terminoloogia kohaselt saavad olla meie keskused kas värvilised ehk täidetud või värvitud ehk defineerimata. See värviline on see, kes meie oma loomult ja sünnipäraselt oleme.”
“Kui sa punnid olla keegi teine, siis sa punnidki olla keegi teine – see ei ole see, kes sa päriselt oled.”
“Selleks, et avarduda ei saa ma istuda mugavustsoonis.”
“Täiskasvanuks saade on meil nii palju välist mõju, et me ei pruugi enam aru saada, kes me tegelikult oleme.”
“Me kõik saame võtta vastutuse oma elus ja hakata elama elu sellisena nagu me tahame.”
“Arvame, et me sünnime puhta lehena aga meil on väga suur pagas tegelikult kaasas.”
“HD toetub meie strteegiale, kes on see, kes algatab, kes on see, kes ootab tunnustavat kutset, kes on see, kes toimib elule vastates jne.”
“Meid ei ole väikesest peale õpetatud sisemist kõne kuulama.”
“Kui sinu silmad säravad, siis inimesed tahavadki sinult seda teenust osta.”
“Teha tuleb siis kui sa naudid, siis sa lood hoopis teisest kohast.”

JÄLGI KAIRE VACKER TEGEMISI SIIT:
kairevacker.com/
www.facebook.com/kaire.vacker
www.instagram.com/kairevacker/

CHRIS KALA PODCASTI TOETAJAD:
www.million.ee
www.garden.ee
www.ruthterras.eu
www.ruumum.com

JÄLGI MIND SIIT:
www.youtube.com/@chriskalapodcast
www.facebook.com/chriskkala
www.facebook.com/chriskalapodcast
www.instagram.com/chriskkala/

open.spotify.com/show/6Ohs4fCrk5UsLt49PVLyRI

Veel

Ausad Mehed
Ausad Mehed
Ausad Mehed podcast keskendub isiklikule arengule läbi eneseteadlikkuse ja iseenda analüüsimise edendamise. Saadete eesmärgiks on motiveerida ja inspireerida kuulajaid, olemaks rohkem ausam iseenda vastu, võttes seeläbi suuremat vastutust enda isikliku elu ees. Individuaalne avatus, julgus rääkida ja enda ning teistega läbinisti aus olemine on see, mis kasvatab eneseteadlikkust ning viib parema ja õnnelikuma elu juurde! ​

Populaarsed

Hiljutised