"Mehed ei nuta": Tänak ja Ogier ajasid protestides õiget asja? Drell G-Liigasse või Euroopasse?

JAGA:


1. oktoobri “Mehed ei nuta” peateemad:

– Kas Ott Tänaku tähelepanu nihkub nüüd võistkondlikule MM-tiitlile? Kas Tänak ja Sebastien Ogier ajasid oma vaikimisprotestiga õiget asja?

– EOK presidendikandidaatidega on “tööintervjuud” ja ports muidki intervjuusid antud, programme ja tiimiliikmeid avalikustatud. Kas Kersti Kaljulaid hoiab endiselt virtuaalset liidrikohta? Erich Teigamägi reaktsioon, et EOK ei vaja palgalisi asepresidente kui esimene korralikum vastandumine? Või Gerd Kanter ja Tiit Pekk kui kõvad trumpkaardid Kaljulaidi tiimis?

– Kas Henri Drelli NBA-unistus hakkab Portlandis ukse taha jäämisega kokku kuivama?

– Vana kooli korvpalligurmaanid limpsavad keeli: uus Euroliiga hooaeg algab. Kelle peale panused?

– Kalju ja Flora fännid boikoteerisid Premium liiga kohtumist, adresseerides, kui absurdne on kella 17-ne mängu algusaeg. Asja eest?

– Tuline nädal Keilas. Kas kahe klubi/mehe vaheline korvpallitüli asub kõigutama linnavalitsuse püsimist? Intrigeeriv eelmäng reedesele esimesele esimesele omavahelise matšile?

Veel

Mehed ei nuta
Mehed ei nuta
Mehed ei nuta podcast on 2007. aastal Kalev Spordi eetris telesaatena alguse saanud, seejärel aastaid Kuku raadio kuulatavuse tippu kuulunud, 2017. aasta juunist Delfis ilmuv spordisaade, kus Delfi ja Eesti Päevalehe ajakirjanikud Jaan Martinson, Tarmo Paju ja Peep Pahv arutlevad, vaidlevad, lõõbivad, aasivad, kommenteerivad, ennustavad. Seda kõike sporditeemadel. Ja ausalt, otsekoheselt ja keerutamata.

Populaarsed

Hiljutised