Rohkem Naisi Reaalteadustesse!

JAGA:


Naiste ja meeste võimed reaal- ja tehnikateaduste vallas on sarnasemad kui arvatakse. Siiski näeme neis valdkondades juhtivatel kohtadel peamiselt mehi. Arutelus osalejad räägivad oma kogemustest naisena reaal- ja tehnikateadustes, nii takistustest ja stereotüüpidest kui nendega toime tulemisest. Arutleme üheskoos, kuidas reaal- ja tehnikateaduseid tüdrukutele atraktiivsemaks muuta.

Arutelus osalejad: Ene Ergma (Eesti Teaduste Akadeemia liige), Maarja Grossberg-Kuusk (TalTech, Eesti Teaduste Akadeemia liige), Krista Fischer (TÜ, Eesti Teaduste Akadeemia liige), Hanna-Britt Soots (TÜ doktorant, õpetaja), Saskia Põldmaa (Tallinna Reaalkooli õpilane)
Arutelujuht: Aigar Vaigu (AS Metrosert)

Arutelu korraldaja: Eesti Teaduste Akadeemia naisakadeemikute kogu

Veel

Arvamusfestival
Arvamusfestivalhttps://arvamusfestival.ee/
Arvamusfestival toimub iga aasta augusti teisel nädalavahetusel Paides. Tegemist on ärksate ja aktiivsete inimeste kohtumispaiga ja mõttevahetuskohaga Eesti ühiskonnale ja inimestele olulistel teemadel. Festivali eesmärk on tuua kokku erinevaid vaatenurki ja ideid, et arutelude tulemusel sünniks uusi teadmisi, alguse saaksid uued ühiskonna jaoks kasulikud ettevõtmised ning areneks arutelukultuur Eestis.

Populaarsed

Hiljutised