Ei Saa Sotti, Kas On Motti? #võõrkeeled

JAGA:


Eesti Võõrkeeleõpetajate Liit soovib koos oma mõttekaaslastega avada arutelu, mille eesmärk on suurendada teadlikkust võõrkeeleõppest ja mitmekeelsusest. Räägime, kuidas muuta keeleõpet tõhusamaks, kuidas kaasata õpilasi ja kogukondi ning teha rohkem koostööd. Oma arutelus proovime leida ka lahendusi keeleõppe ja aineõppe lõimimiseks.

Arutelus osalejad: Marika Peekmann (HTM, üldhariduse osakonna võõrkeelte ja rahvusvahelise hariduse peaekspert), Karola Velberg (Eesti Võõrkeeleõpetajate Liit), Marta Loo (Tallinna Ühisgümnaasiumi 12. klassi õpilane), Karmen Kisel (Mustamäe Riigigümnaasiumi võõrkeeleõpetaja ja haridusjuht)
Arutelujuht: Kati Bakradze-Pank (EVÕLi aseesimees)

Arutelu korraldaja: Eesti Võõrkeeleõpetajate Liit

Veel

Arvamusfestival
Arvamusfestivalhttps://arvamusfestival.ee/
Arvamusfestival toimub iga aasta augusti teisel nädalavahetusel Paides. Tegemist on ärksate ja aktiivsete inimeste kohtumispaiga ja mõttevahetuskohaga Eesti ühiskonnale ja inimestele olulistel teemadel. Festivali eesmärk on tuua kokku erinevaid vaatenurki ja ideid, et arutelude tulemusel sünniks uusi teadmisi, alguse saaksid uued ühiskonna jaoks kasulikud ettevõtmised ning areneks arutelukultuur Eestis.

Populaarsed

Hiljutised