"Mehed ei nuta": Mihkels ja Erm, meie uued superstaarid? Kaljulaid lõi konkurentidel luu kurku?

JAGA:


17. septembri “Mehed ei nuta” peateemad:

– Kodune korvpallihooaeg sai avalöögi. Kas BC Kalev/Cramole võib kulla kaela riputada? Mis peale Keila sisemadina hakkab kõneainet tekitama? Ja muidugi: kas Stefan Vaaks näitas hooaja avamängus Peep Pahvile, miks koondisesuve on okei ka individuaalset trenni teha?
– Madis Mihkels teenis esimese Eesti ratturina täiskasvanute tiitlivõistlustel medali, EM-pronksi. Ja ta on kõigest 21. See tulevik on ilmselgelt helge?
– Johannes Erm pani Talence’is 8589 punktiga hooajale väärika pitseri. Nutta taga olümpial teivashüpperingi kadunud medalit või rõõmustada positiivse inimesena tohutu edasimineku üle sel aastal?
– EOK presidendivalimistel said kolm kandidaati vajalikud toetushääled kokku. Kersti Kaljulaid pani rivaalidele pika puuga – aga kas see midagi ka päriselt tähendab?
– Artti Aigro sai suusahüpete suvisel GP-l kaks teist kohta. Martin Himma rullsuusa MM-il pronksi, õed Kaasikud hõbeda ja pronksi. Mis sellest talvehooaega edasi kandub?
– Eesti U21 jalgpallikoondis kaotas Saksamaale 1:10 – seejuures nõnda, et väravavaht oli Eesti parim mängija. Midagi on väga valesti?

Veel

Mehed ei nuta
Mehed ei nuta
Mehed ei nuta podcast on 2007. aastal Kalev Spordi eetris telesaatena alguse saanud, seejärel aastaid Kuku raadio kuulatavuse tippu kuulunud, 2017. aasta juunist Delfis ilmuv spordisaade, kus Delfi ja Eesti Päevalehe ajakirjanikud Jaan Martinson, Tarmo Paju ja Peep Pahv arutlevad, vaidlevad, lõõbivad, aasivad, kommenteerivad, ennustavad. Seda kõike sporditeemadel. Ja ausalt, otsekoheselt ja keerutamata.

Populaarsed

Hiljutised