#109 tippkoolitaja PEEP VAIN: "Tõuse endas kõrgemale!"

JAGA:


Peep Vain on tuntud koolitaja, õpetaja, ettevõtja ja raamatute autor. Ta on mees, kes on elanud väga vinget elu. Peale 7-aastast pausi omakeskis on Peep viimased kaks aastat teinud muutuse rännakuid koos heli ja sõnadega. Ta on suure südame ja sügava tajuga teejuht, kes aitab viia valgust kuulaja nendesse meelenurkadesse ja hingesoppidesse, mis seda kõige rohkem vajavad. Peep on põhjalikult mõtestanud hea elu kõik tahud ja juhatab sisemise tarkuse rännakutel märkama oma tõelisi soove ning näitab teekonda nende saavutamiseni.

Peep on mees, kelle suunas mul on isiklikult väga suur austus. Saates rääkisime elu potentsiaali saavutamisest, elu mõttest ja vaimsusest kui alandlikust huvist.

Kuula saadet ja saad teada:
⚜️ Mis elu Peep täna elab?
⚜️ Kas ta on oma elu potentsiaali teostanud?
⚜️ Mis on elu mõte tema jaoks?
⚜️ Kas ja mida Peep kahetseb?
⚜️ Kuidas tasakaalustada endas täiuslikkust ja ebatäiuslikkust?
⚜️ Kui vaimseks inimeseks ta end peab?

Äratavat kuulamist! 💛
Dalí
.
.
#podcasts​​ #dalipodcast​​ #podcast​​ #taskuhääling​​ #täieliknauding​​ #naudinmidateen​​ #armastus​​ #olenõnnelik​​ #happiness​​ #teenimisekunst​​ #teenimiseilu​​ #dalikarat​​ #dali​​ #teadlikloomine​​ #manifestations​​ #abundance​​ #awareness #peepvain #koolitaja #muutuserännakud

Veel

Dali podcast
Dali podcast
Dalí podcast on ärganud või ärkavale inimesele, kes tajub maailma suuremalt ja sügavamalt kui ainult see, mida näed silmaga.

Populaarsed

Hiljutised