Naistejutud 365 Kuidas olla see mees, kes on naiste silmis vastupandamatu?

JAGA:


Mis tunne on olla ilus mees? Ja ka sisemaailma poolest see mees, kellega suhelda soovitaks? Meil on külas Rauno Liitmäe, kes endalegi üllatuseks vastab enamikele neile parameetritele, mida naised meeste juures hindavad. Mis need on? Kuidas neid saada? Kõigest sellest me Raunoga täna räägimegi. Saadet saad kasutada spikrina, et oma mehelikku atraktiivsust kasvatada. Või ka peeglina naistele – mida mina hindan, miks ma seda teen ja kas need alateadlikud eelistused vajaksid äkki üle vaatamist? Tule meiega!
Kaunist sügishooaja algust, kallid kuulajad! Naistejutud pole puhkusel käinud, meie oleme alati olemas – igal laupäeval, kell: 11, pakkumas Sulle uut inspiratsiooni ja siiraid sügavaid vestlusi. Suur tänu, et oled meiega! Kui leidsid enda jaoks midagi kasulikku, siis aita omalt poolt meid ka – jaga saadet vähemalt ühe oma sõbraga või oma seinal, storys, postitustes. Ava [Naistejutud Spotifys](https://open.spotify.com/show/2VNMOunoLGNph8WwxajfxM) ja pane meile tärne.

Pikemalt saad lugeda [DIGIAJAKIRJAD](https://digiajakirjad.postimees.ee/)
Kõik saate "Naistejutud" osad saad järele kuulata [Pleierist](https://postimees.pleier.ee/podcast/naistejutud)
Leia meid [instagramist](https://www.instagram.com/kristinaherodes)
[Facebookist](https://www.facebook.com/naistejutudpodcast)

Veel

Naistejutud
Naistejutud
Stuudios on naised! Räägime kõigest, mis parajasti hingel - kõik, mis meelel, see ka keelel! Saated on eetris siin ja portaalis Sõbranna.ee igal laupäeval.

Populaarsed

Hiljutised