Vähem Toiduraiskamist

JAGA:


Tartu linn on võtnud sihiks kliimamõjudega tegeleda, keskendudes muuhulgas ka toiduraiskamise vähendamisele. Uuringud näitavad, et enim raisatakse toitu kodumajapidamistes. Paralleelselt on mitmeid uusi liikumisi ja võtteid, mis toidu raiskamist vähendavad. Arutelu keskmes on kogukondade ja liikumiste olulisus, isiklike tabrimiskäitumise mõtestamine ning kohaliku võimu kaasav ja koordineeriv roll.

Arutelus osalejad: Kertu Vuks (Tartu linnavalitsus, ruumiloome osakonna juhataja), Marilin Eessalu (MTÜ Eesti Roheline Liikumine, tegevjuht ja projektijuht), Eemeli Mikkonen (“Praht päevas” liikumise eestvedaja), Elisabeth Niitaru (aednik ja kogukonnaaedade eestvedaja)
Arutelujuht: Randel Länts (E-riigi Akadeemia)
Arutelu korraldaja: E-riigi Akadeemia

Veel

Arvamusfestival
Arvamusfestivalhttps://arvamusfestival.ee/
Arvamusfestival toimub iga aasta augusti teisel nädalavahetusel Paides. Tegemist on ärksate ja aktiivsete inimeste kohtumispaiga ja mõttevahetuskohaga Eesti ühiskonnale ja inimestele olulistel teemadel. Festivali eesmärk on tuua kokku erinevaid vaatenurki ja ideid, et arutelude tulemusel sünniks uusi teadmisi, alguse saaksid uued ühiskonna jaoks kasulikud ettevõtmised ning areneks arutelukultuur Eestis.

Populaarsed

Hiljutised