"Mehed ei nuta": Ott Tänak kerkis suurimaks tiitlisoosikuks? Kas Eesti saab olümpialt medali?

JAGA:


“Mehed ei nuta” peateemad 23. juulil:

– Sündmusterohke Läti ralli. Ott Tänak on muredest hoolimata kerkimas suurimaks tiitlisoosikuks või vara veel hõisata? Kokkupõrge reklaamplakatiga: Tänak ilmaasjata vabandas korraldajate ees? Kas Thierry Neuville’il on õigus, kui ütleb, et pole normaalne, kui MM-sarja liider puhastab seitse rallit järjest teed ja poole-hooaja-sõitjad naudivad parimaid stardikohti?

– Reedel, tegelikult isegi kolmapäeval algavad Pariisi olümpiamängud. Millisel juhul saame kolme nädala pärast rääkida, et olümpia läks korda? Käime läbi Eesti olümpiadelegatsiooni ja paneme paika, kellel ja kui suured medalivõimalused?

– Täitsa hästi ju? Levadia ja Paide pääsesid eurosarjas järgmisse eelringi.

– Eesti noorkergejõustiklaste saak U18 EMil: Tristan Konso kuld kümnevõistluses, Henri Apri pronks teivashüppes, Miia Ott pronks 100 m jooksus. Lootust on?

Veel

Mehed ei nuta
Mehed ei nuta
Mehed ei nuta podcast on 2007. aastal Kalev Spordi eetris telesaatena alguse saanud, seejärel aastaid Kuku raadio kuulatavuse tippu kuulunud, 2017. aasta juunist Delfis ilmuv spordisaade, kus Delfi ja Eesti Päevalehe ajakirjanikud Jaan Martinson, Tarmo Paju ja Peep Pahv arutlevad, vaidlevad, lõõbivad, aasivad, kommenteerivad, ennustavad. Seda kõike sporditeemadel. Ja ausalt, otsekoheselt ja keerutamata.

Populaarsed

Hiljutised