62. Deso ja rool ei käi kokku: halvimal juhul ootab roolinaha vahetus

JAGA:


“Istmesoojendus” räägib sel korral hobiautode putitajate seas populaarsetest Haynesi manuaalidest, mille tootmine praegusel kujul ära lõpetatakse. Samas lubatakse digiprodukti, mis pabervormi ideaalselt asendama peaks.

VW tegevjuht Herbert Diess teatas, et juba lähema 5-10 aasta jooksul hakkavad tänavatel sõitma esimesed päris isejuhtivad autod. Arutame, kas see mõte tundub realistlik ning miks isejuhtivad autod meile kasulikud või kahjulikud on.

Mitmed riigid on välja kuulutanud, et lähema paari aastakümne jooksul hakatakse lubama ainult uute elektriautode tootmist. Nüüd on nimekirjas veel üks riik, mis juba 2030ndate aastate keskpaigaks elektriautode kasuks otsustanud – Jaapan. Millised riigid veel selles nimekirjas on ja mis see pikas perspektiivis tähendab?

Proovisõiduautoks oli sel nädalal Renault Megane Grandtour pistikhübriid, mille kasuks räägivad selle ruumikus, kvaliteetsed kasutatud materjalid ja mugav sõidukogemus. Küsimärgina jääb aga õhku pistikhübriidi mõttekus, eriti olukorras, kus suur hulk elektriautode laadijaid on meil väga aeglased.

Nipinurgas räägime käte desinfitseerimisest ja selle võimalikust mõjust auto salongile. Kätepuhastusvahendites on peamiseks koostisaineks alkohol ning see võib hävitavalt mõjuda auto nahast detailidele roolil, käigukangil ning isegi nahkistmetele. Kuidas oma auto seest mõistlikult viirusevabana hoida ning samal ajal ka oma käed puhtad? Sellest räägime saates.

Veel

Istmesoojendus
Istmesoojendus
Autoajakirjanik Ylle Tampere ja tehnoloogiaajakirjanik Jan-Matthias Mandri võtavad iganädalases autopodcastis “Istmesoojendus” luubi alla nädala kõige kuumemad autoteemad, arutavad oma sõidetud masinate üle ning pakkuvad vahvaid Plekk-Liisudega seotud nippe. Kütame istmed tuliseks!

Populaarsed

Hiljutised