Tervishoid 3.0 – Uljalt Sajaga Sajani

JAGA:


Arutelus osalejad: Liis Kruus (Tervisekassa), Priit Kruus (Dermtest), Piret Hirv (Connected Health klaster, Tehnopol), Marius Arras (Confido)

Arutelujuht: Neeme Raud (ajakirjanik)

Arutelu korraldaja: Teadus- ja ärilinnak Tehnopol, Connected Health klaster

Kutsume kuulama ja kaasa mõtlema arutelul, kus üheks päevaks toimub täielik rollivahetus – patsient Neeme Raud kutsub vastuvõtule Tervisekassa, meditsiinikeskuse Confido, tervisetehnoloogia ettevõtte Dermtesti ja tervishoiu osapooli ühendava Connected Health klastri sooviga diagnoosida, mis takistab innovatsiooni ja mida saame juba homme ära teha selleks, et rakendada uudseid lahendusi tervishoius. Arutelu lõpuks loodame jõuda nii kaugele, et patsient saab vastuvõtul osalenud pooltele välja kirjutada retsepti, mille järgimine toob valdkonda rohkem nutikaid lahendusi ning aitab seeläbi lühendada ravijärjekordi ja parandada tervishoiuteenuse kvaliteeti.

Veel

Arvamusfestival
Arvamusfestivalhttps://arvamusfestival.ee/
Arvamusfestival toimub iga aasta augusti teisel nädalavahetusel Paides. Tegemist on ärksate ja aktiivsete inimeste kohtumispaiga ja mõttevahetuskohaga Eesti ühiskonnale ja inimestele olulistel teemadel. Festivali eesmärk on tuua kokku erinevaid vaatenurki ja ideid, et arutelude tulemusel sünniks uusi teadmisi, alguse saaksid uued ühiskonna jaoks kasulikud ettevõtmised ning areneks arutelukultuur Eestis.

Populaarsed

Hiljutised