TalTech Taskus | Elli Valla – kui ei tea kuhu minna, vali raskem tee

JAGA:


TalTech Taskus külaliseks on tarkvarateaduse instituudi doktorant-nooremteadur, ettevõtja ja bikiinifitnessi sportlane Elli Valla.

Saates tuleb juttu, kuidas füüsika õppimine on aidanud Ellil avada mitmeid võimalusi ja jõuda tänaseks doktorantuuri. “Meile öeldi esimesel kursusel, et kui te veel ei tea mida elus teha tahate, siis füüsika õppimine on väga õige koht. See oli väga hea soovitus,” meenutab naine.

Lisaks saad teada, kuidas tehisintellekt tervise heaks töötab. Muuhulgas jagab Elli oma teadmisi, mis on tulnud doktoriõppes masinaõppe abil Parkinsoni tõve tuvastamise võimaluste uurimisest.

Räägime ka ettevõtlusest ja spordist. Nimelt on Elli ettevõtte Augmental kaasasutaja. See aitab automatiseerida füsioterapeutide praeguseid praktikaid. Samuti tegeleb naine kõigele lisaks ka bikiinifitnessiga ja meenutab saates hetke, mis andis tema spordikarjäärile murrangulise tõuke.

Lõpus tutvustab Elli põgusalt, mida põnevat on sellel aastal oodata 24-26.01 Tartus toimuval sTARTUp Day-l: www.startupday.ee/

Kuula tõsiselt huvitavat saadet!

Veel

TalTech podcast
TalTech podcasthttps://www.taltech.ee
Paljude jaoks on käes küsimuste, valikute ja otsuste aeg. Kuhu ülikooli Sa edasi lähed? Mida õppima? Tallinna Tehnikaülikooli podcastide seeria aitab Sul otsustada ja nii mõnelegi suurele küsimusele vastuse leida.

Populaarsed

Hiljutised