"Mehed ei nuta": Kuhu paigutub Eneli Jefimova triumf olümpial? Boikott olümpiale?

JAGA:


12. detsembri “Mehed ei nuta” peateemad:

– Eneli Jefimova võitis lühiraja ujumise Euroopa meistrivõistlustel kulla ja hõbeda. Kui kõva sõna see ikkagi on, milline on realistlik hinnang tema hetkekohale olümpiakonkurentsis?

– Venemaa-sõbralik Rahvusvaheline Olümpiakomitee otsustas, et lubab Venemaa individuaalsportlased Pariisi olümpiale. Kuidas asi ikkagi nii kaugele jõudis? Kuidas peaks käituma Eesti Olümpiakomitee, kuidas Eesti riik, kuidas Eesti sportlased?

– Kust see pööre veel tuli? Eesti epeenaiskond võitis MK-etapi Vancouveris ja säilitas olümpialepääsu võimalused.

– Üleminekute ja uudiste hooaeg koduses jalgpallis: Norbert Hurt asus FC Flora peatreeneriks, Jürgen Henn ja Joel Lindpere said koondise uuteks abitreeneriteks, Thomas Häberli püsib paigal. Kas Henni ja Lindpere koondise juurde minek on PR-samm või sisuline areng?

Veel

Mehed ei nuta
Mehed ei nuta
Mehed ei nuta podcast on 2007. aastal Kalev Spordi eetris telesaatena alguse saanud, seejärel aastaid Kuku raadio kuulatavuse tippu kuulunud, 2017. aasta juunist Delfis ilmuv spordisaade, kus Delfi ja Eesti Päevalehe ajakirjanikud Jaan Martinson, Tarmo Paju ja Peep Pahv arutlevad, vaidlevad, lõõbivad, aasivad, kommenteerivad, ennustavad. Seda kõike sporditeemadel. Ja ausalt, otsekoheselt ja keerutamata.

Populaarsed

Hiljutised