Liiga palju või liiga vähe – ATH

JAGA:


Arutelus osalejad: Katrin Orav (psühhiaater), Katrin Kaljula (psühholoog), Kristi Värik (kogemusnõustaja), Ove Liis Mahhov (arst, psühhiaatria resident ja vaimse tervise suunamudija), Tanel Peets (teadur ja õppejõud).

Arutelujuht: Johannes Vergi (õpetaja, Eesti ATH Liidu juhatuse liige)

Arutelu korraldaja: Eesti ATH Liit

Meedias leiab üha rohkem kajastust ATH – aktiivsus- ja tähelepanuhäire. Kuigi seda neurobioloogilist seisundit on nimetatud “moehäireks,” räägib statistika pigem, et ATH on aladiagnoositud. Liiga palju või vähe – see dilemma tabab ATH põhiolemust. Arutelul toome kokku nii vahetud kogemuslood kui ekspertteadmised ja õpime, mis on ATH ja mis on kõige olulisemad tugisambad tasakaaluks.

Veel

Arvamusfestival
Arvamusfestivalhttps://arvamusfestival.ee/
Arvamusfestival toimub iga aasta augusti teisel nädalavahetusel Paides. Tegemist on ärksate ja aktiivsete inimeste kohtumispaiga ja mõttevahetuskohaga Eesti ühiskonnale ja inimestele olulistel teemadel. Festivali eesmärk on tuua kokku erinevaid vaatenurki ja ideid, et arutelude tulemusel sünniks uusi teadmisi, alguse saaksid uued ühiskonna jaoks kasulikud ettevõtmised ning areneks arutelukultuur Eestis.

Populaarsed

Hiljutised