Muudame maailma toidulaua tervislikumaks ja jätkusuutlikumaks

JAGA:


Sind huvitab, mis meie söögilauda katab, kuidas toitu toodetakse ja soovid valdkonda süvitsi tundma õppida?

Oma õpingutest, tudengielust ning töö ja hariduse omandamise ühildamisest arutlevad ettevõtja ja TalTechi toidutehnoloogia ja arenduse eriala vilistlane Kaisa Orgusaar ja rakenduskeemia bakalaureuse tudeng Mihkel Külm.

Saatejuht on turunduse ja kommunikatsiooni osakonna juhataja Hele-Riin Pihel.

Tutvu toidutehnoloogia ja -arendus õppekavaga lähemalt:
taltech.ee/sisseastuja/magistrioppe-erialad/toidutehnoloogia-ja-arendus

Veel

TalTech podcast
TalTech podcasthttps://www.taltech.ee
Paljude jaoks on käes küsimuste, valikute ja otsuste aeg. Kuhu ülikooli Sa edasi lähed? Mida õppima? Tallinna Tehnikaülikooli podcastide seeria aitab Sul otsustada ja nii mõnelegi suurele küsimusele vastuse leida.

Populaarsed

Hiljutised