"Mehed ei nuta": jalgpalli MMi finaal, vastuoluline korvpallikarikas, aasta sportlaste valimine

JAGA:


“Mehed ei nuta” peateemad 20. detsembril:

– Argentiina krooniti jalgpalli maailmameistriks. Kas sellega on asi klaar: Lionel Messi, mitte Cristiano Ronaldo, on vähemalt oma põlvkonna parim jalgpallur maailmas? Kas see oli aegade parim MMi finaal? MM Kataris ja talvel: ebaõnnestumine või mitte? Kas ETV-st kadumisega kahaneb jalgpalli suurvõistluste kõlapind Eestis?
– BC Kalev/Cramo võitis Eesti karika, kui tuli jalgpalli MM-i finaali ajal Narvas 150 inimese ees karikavõitjaks. Kas aeg ja koht olid finaaliks sobivad? Miks ei saanud Tartu poolfinaalis Kalev/Cramole vastu?
– Anname kuulajatele-vaatajatele spikri: keda tuleks valida aasta sportlasteks?
– Kõlab masendavalt? ROK ja USA tahavad tõesti Venemaa ja Valgevene spordiboikoti lõpetada ja riigid Pariisi olümpiale lubada.
– M-Spordis hakkab Tänaku kõrval sõitma Pierre-Louis Loubet, koostöö Sebastien Loebiga võib otsa saada? Kogu aur läheb Tänaku tiitli nimel?

Veel

Mehed ei nuta
Mehed ei nuta
Mehed ei nuta podcast on 2007. aastal Kalev Spordi eetris telesaatena alguse saanud, seejärel aastaid Kuku raadio kuulatavuse tippu kuulunud, 2017. aasta juunist Delfis ilmuv spordisaade, kus Delfi ja Eesti Päevalehe ajakirjanikud Jaan Martinson, Tarmo Paju ja Peep Pahv arutlevad, vaidlevad, lõõbivad, aasivad, kommenteerivad, ennustavad. Seda kõike sporditeemadel. Ja ausalt, otsekoheselt ja keerutamata.

Populaarsed

Hiljutised