Kristjan Tamla Eften United Property Fundi IPOst – LHV podcast 05 2022

JAGA:


Kas praegu on õige aeg investeerida kinnisvarasse? Ennast kinnisvara ETFiks nimetav Eften United Property Fund seab sammud börsi poole. Uut pakkumist on stuudios LHV investeerimisteenuste juhile Andres Suimetsale tutvustamas fondijuht Kristjan Tamla. Millega täpsemalt tegu ja millised on fondi plaanid pärast aktsiapakkumist? Kuidas täna kinnisvaraturul läheb: kuidas liiguvad korterite hinnad, kui atraktiivne on rendikinnisvara ja mida uut on ärikondliku kinnisvara valdkonnas? Kuula täpsemalt podcastist.

Vaata lähemalt: eftenunitedpropertyfund.ee

Podcastis esitatud teave on informatiivne, tegemist ei ole investeerimissoovituse ega nõustamisega. Väärtpaberi emitent on Fond (EfTEN United Property Fund), mis on IFS-i alusel moodustatud ja Finantsinspektsioonis kooskõlastatud lepinguline alternatiivfond. Enne investeerimisotsuse tegemist tuleb investoril tutvuda prospekti, kogu ametliku teabe ja riskidega. Vajadusel küsi nõu asjatundjalt. Investeerimisteenuste pakkuja on AS LHV Pank.

Veel

LHV
LHVhttps://www.lhv.ee
LHV on Eesti pank ja pensionifondide haldur. Meie visiooniks on Eesti, kus inimesed ja ettevõtted julgevad suurelt mõelda, ette võtta ja tulevikku investeerida. LHV Podcastiga juhime tähelepanu teemadele nagu majandus, investeerimine, ettevõtlus, pangandus ja innovatsioon. Kõigele, mis LHV-ga kokku käib. Põnevad jutuajamised ja inimesed. Ootame ka sinu tagasisidet. Head kuulamist!

Populaarsed

Hiljutised