Fotografiska jutud: Peeter Pihel "Jätkusuutlikkuse müüdid ja tulevik"

JAGA:

Uue hooaja teises osas pöörame meeled Fotografiska jätkusuutliku kontseptsiooniga restoranile ja tuleviku toidumaailmale. Vestleme meie maja toidu hinge, peakokk Peeter Piheliga kestvast naudingu ideest. Rahvusvaheline restoranijuht White Guide Nordic tunnustas Fotografiska restorani andest sellele kõrgeima võimaliku hinnangu – meistriklassi restoran tiitli. Neid restorane on Eestis vaid viis. 

Veel

Fotografiska Tallinn
Fotografiska Tallinnhttps://www.fotografiska.com/tallinn
Meile meeldib tõstatada küsimusi, kuid me ei pea neile vastama. Me ei väldi kriitikat, uskudes, et arutelud avavad uusi vaatenurki. Meile meeldib provotseerida, kuid fookuses pole provokatsioon ise. Me soovime inspireerida teadlikumat maailma.

Populaarsed

Hiljutised