#56 Kaidi Laur: „Julge küsida abi ja julge toetus ka vastu võtta!!“

JAGA:


Kaidi Laur on terapeut, koolitaja, joogaõpetaja ja ülimenuka Facebooki blogi „Hingest rahul“ ning samanimeliste raamatute „Hingest rahul“ ja „Hingest aus“ autor. Ta on naine, keda siiralt huvitab inimene ja elu. Kaidi sooviks on aidata inimestel jõuda lähemale oma päris minale, et tunda rõõmu mina-olemisest.

Kaidi on äärmiselt sügav vestluspartner, kellega meil oli nii sisutihe saade, et kananahk tuleb ihule! Kuula, lase seedida ja võta endaga kaasa, mis vajab praegu Sinuni jõudmist!

SAATES RÄÄKISIME:
💚 Enda minapildist ja iseenda defineerimisest
🧡 Imede kogemustest ja vaimsusest
💚 Maskidest, rollidest ja ehe olemisest
🧡 Häbitundest, sõprusest ja toetamisest

Infot Kaidi ja tema tegemiste kohta leiad: www.kaidilaur.com/ , Instagramis @kaidilaur ning jälgi kindlasti ka tema FB lehte – www.facebook.com/2bthankful

Nauditavat kuulamist!
Dalí ❤️

#podcasts​​ #dalipodcast​​ #podcast​​ #taskuhääling​​ #täieliknauding​​ #naudinmidateen​​ #armastus​​ #olenõnnelik​​ #happiness​​ #teenimisekunst​​ #teenimiseilu​​ #dalikarat​​ #dali​​ #teadlikloomine​​ #manifestations​​ #abundance​​ #awareness​​ #kaidilaur

Veel

Dali podcast
Dali podcast
Dalí podcast on ärganud või ärkavale inimesele, kes tajub maailma suuremalt ja sügavamalt kui ainult see, mida näed silmaga.

Populaarsed

Hiljutised