Päevapokaal 77: sõda ei võideta täis põie ja tühja kõhuga

JAGA:


Sel korral räägime loo sellest, kuidas üks Leedu ema Triini oma lapsega segamini ajas. Nutame selle üle, et Dagmar Postimehest lahkub ning rõõmustame, et Madis on viimaks Kodustiili portaalis ja Postikas tagasi! Joome legendaarset Ukraina kirsilikööri, mis VÄGA HÄSTI pähe hakkab. Midagi ka sõjast ja sellest, et meie vaarisad olid kõrtsmikud. Sobilik sugulus sellise podcasti salvestajatele.
Lisaks teeb Triin saate alguses enesepromo, sest teda on võimalik näha ja tõenäoliselt ka oma käega katsuda järgnevatel üritustel:
Juba täna, 15.10.2021 kohtab teda drääg-persoona Maxx Toxicuna üritusel Ms. Elsa's Cabinet of Curiosities (fb.me/e/2uNnqVFrj) ning kui kasutada pileti ostmisel koodi ELSAFRIEND, saab soodukat 🙂 Kui keegi peaks kiirelt reageerima ja reede õhtuks veel plaane mitte omama. Algab kell 19.00.
Kahe nädala pärast, 29.10 toimub X-baaris seksiteemaline vestlusõhtu (fb.me/e/1p5JZMxaw), kus kaks meie sõpruspodcasti, Lilla Agenda ning Homokringel ühenduvad Lillaks Kringliks ning juttu tuleb kväärseksist igasuguste nurkade alt. Triin modereerib. Sellega on veel aega, üritus on tasuta ja pärast saab pidu. Ilmselt mängib ühel hetkel retrohitte ka DJ trnFM.

Veel

Päevapokaal
Päevapokaal
"Päevapokaalis" vaatame tagasi möödunud nädala meelelahutusuudistele koos klaasikese veiniga.

Populaarsed

Hiljutised