Kultuuri elujõu allikad kriiside ajastul

JAGA:


Vaimse tervise kriis viitab pinna jalge alt kaotamisele ja perspektiivide puudumisele. Ent mis aitab edasi? Meie kultuuri elujõu allikad on alles. Tuleb teadvustada, kust neid leida. Millist rolli täidavad need inimese elus, milliseid väärtusi esindavad, kuidas võiksid nad meid kriisides aidata? Kõneks tulevad inimese loovus, suhe loodusega, kunstid, suhtluskultuur, emakeel, huviharidus, meedia mõju inimese vaimsusele.

Arutelujuht: Pille Lill (ooperilaulja)

Arutelus osalejad: Jüri Viikberg (keeleteadlane), Tiiu Kuurme (kasvatusteadlane), Egge Kulbok-Lattik (kultuuripoliitika uurija), Kadri Alesmaa-Visnap (kunstnik), Jaak Visnap (kunstnik), Tiina Park (teleajakirjanik)

Arutelu korraldaja: Eesti Kultuur Koda

Veel

Arvamusfestival
Arvamusfestivalhttps://arvamusfestival.ee/
Arvamusfestival toimub iga aasta augusti teisel nädalavahetusel Paides. Tegemist on ärksate ja aktiivsete inimeste kohtumispaiga ja mõttevahetuskohaga Eesti ühiskonnale ja inimestele olulistel teemadel. Festivali eesmärk on tuua kokku erinevaid vaatenurki ja ideid, et arutelude tulemusel sünniks uusi teadmisi, alguse saaksid uued ühiskonna jaoks kasulikud ettevõtmised ning areneks arutelukultuur Eestis.

Populaarsed

Hiljutised