#24 Alisa Verde. Nõiasaate võitja, satanist, kirjanik, kunstnik, hull psühholoog

JAGA:


Viimases „Eesti eso” saates käis külas Alisa Verde, suuremale üldsusele tuntud kui Nõid Alisa. Alisa on äärmiselt avameelne inimene ning ei häbene millestki ausalt rääkida. Suureski tänu oma siirale iseloomule ta enda hinnangul tuntud saate ka võitis – inimestele meeldivad lihtsalt ausad ja otsekohesed inimesed.

Alisa räägib avameelselt, et tollal oli ta tõepoolest viinanina ning ka nõiasaate katsetele sai mindud rohkem nalja pärast ja purjus peaga. Mida rohkem saade edasi arenes, seda rohkem avastas Alisa ka enda intuitsiooni.

Praeguseks on naine alkoholiprobleemidest ammu üle saanud ning aitab seda teha teistelgi – Alisa pakub nõustamist sõltlastele ja, nagu ta ise ütleb, eriti rasketele juhtumitele.

Veel

Eesti eso
Eesti eso
Esoteerika. Okultism. Müstitsism. Astroloogia. Spirituaalsus. Vaimumaailm ja nõiakunst. Sellised märksõnad iseloomustavad uue podcasti „Eesti eso” uurimisvaldkonda. Saade keskendub kõigele, mis jääb meie argipäevasest tööle-poodi-koju rütmimustrist väljapoole. Võiks öelda, et saade uurib teemasid, mida on viie meele abil raske kogeda. Selleks läheb tarvis kuuendat, läheb vaja kõhutunnet. Esoteerika märgib salajasi teadmisi ning neid „Eesti eso” otsima asubki.

Populaarsed

Hiljutised