#11 Ausad Mehed – Tänulikkus ja kuidas sellest kasu lõigata

JAGA:


Tere armsad kuulajad!

Käes on reede ja on aeg uue episoodi jaoks Ausad Mehed saate repertuaarist.

Eelmine saade oli siiani meie parim saade. Teemaks oli enesesabotaaž ehk miks me käitume elus endale vastupidiselt. Me teame, mida me tahame saavutada ja ma teame, mida tuleb selleks teha, kuid ometi me inimestena seda ei tee. Vabandused, pettumised ja elulised haavad. Puudutasime EGO, kuidas sellest vabanemine vabastab ja rääkisime eneseteadlikkusest ning mitmetest teistest olulistest vaimse maailma paradigmadest ja elulistest tõekspidamistest.

Esimeses saates Ausad Mehed nime alt võtame ette kaua-oodatud teema, “Tänulikkus ja kuidas sellest siinses maailmas kasu lõigata.”. Mis asi on tänulikkus, kuidas seda tõeliselt ära tunda ning kuidas on võimalik enda reaalsust ehk elu selle tunde olemasoluga tegelikult paremaks kujundada.

Saate teemaga alustame 10:30 minuti pealt.

Mõned mõtted saatest endast:
* Tänulikkus on minu jaoks õnneliku elu alus. Tänulikkusega kaasneb minu jaoks alati kerguse ja kohaloleku tunne.

* Kui Sa ei ole tänulik selle eest, mis Sul täna olemas on, miks Sa peaksid saama midagi enamat? Ei peagi, sest Sa ei hinda seda, mis Sul juba olemas on. Sa saadad välja informatsiooni, et Sa ei ole rahul, mis omakorda hakkab looma seda, et Sul ei oleks asjad hästi.

* Mõtted tekitavad meile tundeid, tunded tekitavad meile tegutsemist, tegutsemine toob meile tulemusi ja tulemused toovad endaga kaasa tänulikkuse. Tänulikkus loob suuresti meie elu!

Sa asud kuulama podcasti Ausad Mehed, mille eesmärgiks on motiveerida ja inspireerida kuulajaid olemaks rohkem ausam enda vastu ning võtmaks suuremat vastutust enda isikliku elu ees.

Lisaks, kui sa tunned, et saade, mida kuulad pakub sulle väärtust ning toob sinuni ennast arendavaid mõtteid, siis ole hea ja aita meid välja ning jäta meile Facebooki lehele arvustus ning hinda meie podcasti. Ning samuti, kui aega ja mahti on, siis too meile üks uus inimene või sõber, kes võiks saates oleva informatsiooniga resoneeruda. See kõik aitab meil sõnumit edasi levitada!!

Soovi korral hoia ausatel meestel silma ka sotsiaalmeedias peal.

www.chriskala.com
www.martinpukspuu.ee

Facebook:
www.facebook.com/podcastemotsionaalsedmehed/
www.facebook.com/autorchriskala/
www.facebook.com/ptpukspuu/

Instagram:
www.instagram.com/emotsionaalsedmehed/
www.instagram.com/chriskkala/
www.instagram.com/martinpukspuu/

Head kuulamist!

Veel

Ausad Mehed
Ausad Mehed
Ausad Mehed podcast keskendub isiklikule arengule läbi eneseteadlikkuse ja iseenda analüüsimise edendamise. Saadete eesmärgiks on motiveerida ja inspireerida kuulajaid, olemaks rohkem ausam iseenda vastu, võttes seeläbi suuremat vastutust enda isikliku elu ees. Individuaalne avatus, julgus rääkida ja enda ning teistega läbinisti aus olemine on see, mis kasvatab eneseteadlikkust ning viib parema ja õnnelikuma elu juurde! ​

Populaarsed

Hiljutised