Terade sõkaldest eraldamine: milline on visioon Eestist 2035?

JAGA:


Rühmatöö – Võttes arvesse kuldse kesktee maailma aastal 2035, millised voimalused see Eestile seab ja milline peaks olema Eesti aastal 2035?
Kui eelnevas arutelus „Millises maailmas tähistab Eesti oma 120. sünnipäeva?“ väitlesid Eesti tuleviku teemal selleks kokku kutsutud eksperdid, siis selle rühmatöö raames saab igaüks proovida struktureeritud koosloome formaadis kujundada Eesti tuleviku pilti. Selleks mõtlevad osalejad Eesti tuleviku peale nelja erineva kategooria lõikes ja ühispingutuse tulemusena tekib tuleviku narratiiv, mida hiljem kasutatakse riikliku strateegia „Eesti 2035“ koostamise sisendina.

Moderaator: Toomas Roolaid
Korraldaja: Riigikantselei

Arutelu leidis aset 10. augustil 2018 Paides.

Vabas õhus tehtud salvestusele lisavad värvi tuule puhumine, lehtede kahin ja vihma krabin.

Veel

Arvamusfestival
Arvamusfestivalhttps://arvamusfestival.ee/
Arvamusfestival toimub iga aasta augusti teisel nädalavahetusel Paides. Tegemist on ärksate ja aktiivsete inimeste kohtumispaiga ja mõttevahetuskohaga Eesti ühiskonnale ja inimestele olulistel teemadel. Festivali eesmärk on tuua kokku erinevaid vaatenurki ja ideid, et arutelude tulemusel sünniks uusi teadmisi, alguse saaksid uued ühiskonna jaoks kasulikud ettevõtmised ning areneks arutelukultuur Eestis.

Populaarsed

Hiljutised