8. osa: Rallisõitja Karl Kruuda: üle katuse käies on tunne nagu oleksid pesumasina trumlis

JAGA:


Õhtulehe raadiosaates „Tugitoolis sportlane“ käis ajakirjanikul Karl Juhkamil külas endine Martin Järveoja sohver ning karjääri jooksul 35 autoralli MM-etapil kihutanud Karl Kruuda.

Vara üles ning hilja voodi, nõnda rikkus majja toodi. Täpselt samasugune näeb välja ka tippsõitja argipäev MM-rallil, kus läbida tuleb sadu ja sadu kilomeetreid. Vastuse saavad küsimused, nagu mitu tundi tegelikult kahe võistluspäeva vahel magada saab ning milline lõunapausil manustatud toit võib rallimehe roolis hoopis nokkima panna?

Tippseltskonda jõudmiseks tuleb aga muidugi kusagilt alustada. Kui vutihuvilise saab lihtsa vaevaga saata noorest peast jalgpallitrenni, siis kuidas tuleks käituda, kui lapsest kiirgab ralliindu? Lisaks selgub põhjus, miks asfaldirallid eestlastele sobivad ning saame teada ka, mida tuleb ühel õigel rallimehel oma karjääri jooksul kindlasti kogeda.

Veel

Tugitoolis sportlane
Tugitoolis sportlane
Õhtulehe saadet "Tugitoolis sportlane" külastab igal nädalal üks kehakultuurlane. Olgu ta siis endine või praegune atleet, maailma täielik tipp või alles karjääri alguses. Vestleme spordist. Aga mitte ainult.

Populaarsed

Hiljutised