"Mehed ei nuta": Treener Cretu rikkus võrgukoondise hea emotsiooni? Kas Vennost loobumine oli viga?

JAGA:


“Mehed ei nuta” peateemad 17. septembril:

– Suur võrkpalliarutelu. Mis juhtus Eesti võrkpallikoondisega? Peatreener Cretu otsus Poola vastu võitlusest loobuda – absurd, mis masks kätte, või hoopis tark strateegia? Kust Eesti mäng käriseb? Kas Oliver Venno koondisest väljajätmine oli viga?
– Ott Tänakul jäi Türgis näppude vahele vaid viis punktikatse punkti – Toyota lagunes taas. Kas nüüd saab Ott Tänak alles tõelist survet tundma? Mis on toimunud Ott Tänaku lepinguläbirääkimiste rindel – mida tähendab Tänaku lause “arvan, et me pole enam Hyundaiga sõbrad”?
– Katrina Lehist hakkab treenima vehkleja Nikolai Novosjolov. Hea valik?
– Matti Killingu ajastu lõppes – Püha Lehm saab uue karjase. Õige samm?
– Hispaania krooniti korvpalli maailmameistriks, USA ässad jäeti seitsmendaks. Kas tööõnnetus või muu maailm on tõesti USA-le veel lähemale arenenud?

Veel

Mehed ei nuta
Mehed ei nuta
Mehed ei nuta podcast on 2007. aastal Kalev Spordi eetris telesaatena alguse saanud, seejärel aastaid Kuku raadio kuulatavuse tippu kuulunud, 2017. aasta juunist Delfis ilmuv spordisaade, kus Delfi ja Eesti Päevalehe ajakirjanikud Jaan Martinson, Tarmo Paju ja Peep Pahv arutlevad, vaidlevad, lõõbivad, aasivad, kommenteerivad, ennustavad. Seda kõike sporditeemadel. Ja ausalt, otsekoheselt ja keerutamata.

Populaarsed

Hiljutised