"Mehed ei nuta": Kas vigastus võib ohustada Magnus Kirdi karjääri? Mis jäi Kirdil kullast puudu?

JAGA:


“Mehed ei nuta” peateemad 8. oktoobril:

– Võtame kokku kergejõustiku maailmameistrivõistlused. Magnus Kirt võitis odaviskes hõbemedali, aga lahkus areenilt vigase õlaga. Mida võib see tähendada Magnus Kirdi olümpiale ja edasisele karjäärile? Samuti: kas Kirdi hõbe oli võidetud või kaotatud hõbe? Maicel Uibo hõbe: üllatus või visa sportlase teenitud autasu? Millised on Uibo (ja Janek Õiglase ja Johannes Ermi) võimalused olümpiamedal võita?
– Eesti jalgpallikoondist ootavad ees viimased MM-valikmängud ja seda ilma Ragnar Klavanita, kuigi ta pole vigastatud. Mõistame?
– BC Kalev/Cramo viskas Jurmala vastu ühe veerandajaga neli (!) punkti. Mis saab hooajast?
– Võtame kokku Walesi MM-ralli: kas Kataloonia rallil vormistab Ott Tänak MM-tiitli? Kas lähipäevadel on oodata uudist, et Tänak on allkirjastanud Toyotaga uue lepingu?
– Urmo Aava sõnul on tõusnud tõenäosus, et Eestisse tuleb MM-ralli. Kas tõesti?

Veel

Mehed ei nuta
Mehed ei nuta
Mehed ei nuta podcast on 2007. aastal Kalev Spordi eetris telesaatena alguse saanud, seejärel aastaid Kuku raadio kuulatavuse tippu kuulunud, 2017. aasta juunist Delfis ilmuv spordisaade, kus Delfi ja Eesti Päevalehe ajakirjanikud Jaan Martinson, Tarmo Paju ja Peep Pahv arutlevad, vaidlevad, lõõbivad, aasivad, kommenteerivad, ennustavad. Seda kõike sporditeemadel. Ja ausalt, otsekoheselt ja keerutamata.

Populaarsed

Hiljutised